Interviu cu Laura Oana Marton – Terapeut Acces Bars şi Theta Healing!

 -Dezvoltare personală – Despre Oameni – Interviu cu Laura Oana Marton – Terapeut Acces Bars şi Theta Healing!

Cine este Laura Oana Marton?

Laura Oana Marton este o femeie, mama, antreprenor, consilier si terapeut în terapii alternative şi dezvoltare personală, o adevarată creatoare prin darurile dobândite în decursul unui numar considerabil de ani. Puterea mea este blândetea, perseverenţa şi determinarea. M-am considerat întotdeaunda un om ambitios, curios perseverent.

Ne poți face o descriere a activităților tale? Cum influentează persoanele din jurul tău în viaţa de zi cu zi?
      Access Bars este un instrument care imi place foarte mult, a creeat usurinţă în viata mea, a dus mai multă claritate, în ceea ce mă priveşte, în ce aş fi vrut să fac, în aşa fel ca să mă pot bucura de copii mei, de relaţia mea de cuplu, de munca mea, de oamenii pe care îi întâlnesc, de tot ce mi-a pregătit Universul.
Access Bars m-a învăţat cât de valoroasă sunt şi că pot primi orice doresc, însa făra forma si structura, nu cum ma gandisem eu ca ar trebuie sa fie sa se întample. M-a invatat sa accept oamenii asa cum sunt, sa îmi accept furia prin care am functionat mult timp, să accept că a gresi face parte din evoluţie. Access Bars m-a adus în conştientizarea că din haos pot crea, că ordinea îţi limitează cretivitatea, că nu pot controla nimic şi că singurul lucru constant în viata mea este Schimbarea.    Prin Access Bars se poate lucra pe copii cu anumite afectiuni gen autism, ADHD, deficit de atenţie, boli care medicina nu a găsit vreo ameliorare prea deosebită. Access Bars poate face bine copii, adulţii, viitoarele mamici şi bebeluşii in perioada intrauterină, de asemenea chiar şi animale de companie.
Access Bars nu vindecă ci te ajută să te imputerniceşti. Tu alegi viaţa, sănătatea, să funcţionezi din alte energii, să elimini tipare, credinţe, convingeri limitative. Nu distrugi ceea ce au creat parinţii, societatea, prietenii cu tine, ci alegi ceva diferit, renunţi la a imita vieţile celorlaţi.
Access bars are şi o serie de procese care se lucrează pe partea de reintinerire numită Facelift Energetic, aceasta acţionează la nivel celular şi la nivelul pielii, semi sau si hemi pareze, medota care se face cu ajutorul degetelor printr-o atingerea usoara, nu provoaca durere, edeme sau alte efecte precum în cadrul tratamentelor cosmetice cu ace şi aparate specifice în activitatea de cosmetică.
            Al doilea intrument care imi place sa il practic este Theta Healing, un instrument mai avansat zic eu, necesită ca tu sa fii deja acolo, în acea energie prin care poti cere ca anumite situaţii din viata ta să se schimbe. Prin Theta Healing poţi verifica ce sistem de convingeri ai, se face un test kinestezic, procesezi convingerile, schimbi cu altele decât cele care le-ai învăţat pana acum.
Poti reintregi sufletul, inveti sa manifesti, sa ceri si sa primesti, sa fi dispus sa primesti. Poti afla daca sunt anumite lectii neînvăţate din alte vieţii, activezi Adn-ul, înlocuirea genelor acolo unde adn-ul are modificare genetice, sau anormale cum mai consideră genetică medicală. Acestea sunt prima baza din Theta healing.
A doua baza este ceva mai avansat. Sunt ceva mai explorate anumite categorii, ca programe de înlocuire a celor vechi limitate, identificare planurile existenţei din care funcţionăm. Apoi mai sunt meditaţii pentru amintiri care tot revin şi nu reusim să le eliberăm, meditaţie pentru copilul din pântec, suflet zdrobit, conectarea cu stramoşii nostri, etc.

 Povesteşte-ne pe scurt drumul tău cu Access Bars!

Access bars a dus la vindecarea acelei alergii dobândite în urma unei traume de acum 22 de ani şi un soc la aflarea faptului că tatal meu fusese diagnosticat cu noduli canceroşi. Mi-am dorit să preiau suferinţa şi efectele terapiei, neştiind ce avea sa urmeze. Când am început să merg la sedinţe de Access Bars am înteles cum poţi creea conştient sau nu, tot ceea ce ţi se întâmplă. Adevarul este că nimc nu se întamplă ci se face, se creează.

 Cum ai ales să practici Theta Healing?

Theta Healing a venit catre mine dupa ce am fost intr-o tabăra de dezvoltare, la mare unde copii mei mi-au aratat că eu nu mă pun pe primul loc, ci alegeam să mă sacrific constant, renunţam la mine, la tot ce vroiam să fac pentru mine. Universul mi-a arătat atunci că funcţionam ca mama şi rezultatele erau că eu deveneam reactivă faţă de mine. Printr-un grup de mame antreprenoare am cunoscut un terapeut de Theta Healing şi am facut initial online o sedinţă prin care am conştientizat că îmi judecam mama constant pentru ce aş fi vrut eu să îmi ofere şi nu am primit. Dupa 3 sedinţe am ales să merg la curs şi să îl practic, în special pe relaţii cu parintii, copii şi cei din viaţa mea.

Cum să definim spiritualitatea ca să fie mai usor înțeleasă?

Spiritualitatea o definesc ca drumul sau mai bine zis scoala pe care noi ca fiinte infinite o avem de parcurs, în care unele provocare le-am ales noi, altele au venit cu scopul de a evolua şi a lăsa loc de un nivel mai înalt de conştiintă.

Dacă ai putea să schimbi lumea, cu ce ai începe?

Daca ar fi să schimb lumea le-aş arăta că pot alege conştient şi că pot să creeze cu usurintă caile de a merge mai departe. Modul de gândire, perceptia sunt primele care blochează evoluţia noastră.

Un gând bun pentru cititori 

Totul vine în viaţă cu uşurinţă, bucurie şi glorie! Nimic nu este greşit sau corect! Totul este o alegere, şi dacă nu alegi nimic este tot alegere! Tu Eşti Adevaratul Tău Creator! Creează Conştient!

Unde poate fi găsită  Laura Oana Marton  ?

Laura Oana Marton poate fi gasita pe pagina personală de Facebook cu numele meu cât şi cea de lucru: Acces Bars Facilitator, Theta healing& Masaj cu Laura sau https://www.facebook.com/Reikythetamasaj tel: 0748 816551.

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment