SC Mihaela Joyfull SRL este societatea care administreaza domeniul www.yogaclinic.ro si marca Yoga Clinic Romania. SC Mihaela Joyfull SRL denumita in continuare “Yogaclinic.ro”, societate organizata in baza legii romane, cu sediul social in orasul Constanta, strada I.C Bratianu nr. 104, bl. SR 1B sc. A, ap. 19, judeţ Constanţa. Activitatea firmei nu se desfasoara la sediul social mentionat.

     A. Precizari Cadru

A1. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare, deoarce vizitand si/sau utilizand site-ul yogaclinic.ro sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.
Va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare la anumite intervale de timp, Yoga Clinic Romania rezervand-si dreptul de a le modifica frecvent si fara a anunta prealabil.
A2. Va vom notifica cu orice schimbare intervenita in ‘Conditiile de utilizare’ prin afisarea pe siteul web. Modificarile astfel facute sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web, in sectiunea Termeni si Conditii.
A.3. Utilizarea de catre dvs. a produselor, aplicatiilor, serviciilor, aplicatiilor software si website-urilor Yoga Clinic Romania respective yogaclinic.ro (denumite in acest document in mod colectiv „Serviciile” si excluzand orice servicii care va sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernata de termenii prezentului document.
A.4. Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu Mihaela Joyfull SRL contractul dvs. cu yogaclinic.ro va include intotdeauna, cel putin Termenii si Conditiile prevazute in acest document. Acestea sunt denumite in continuare „Termeni si Conditii”.
A.5 Pentru folosirea corespunzatoare a acestui shop (vizitarea site-lui, respectiv cumpararea de produse) este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Modul de lucru necesar cumpararii unor produse poate fi de asemenea modificat de noi, fara obligativitatea unei notificari, Yogaclinic.ro nu confera clientiilor/vizitatorilor dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fără acordul scris al echipei YogaClinic.ro, sub incidența Legii nr.8/1996 și a Art.42 din Legea 161/2003.

 B.Obligatia de a furniza informatii corecte

 Pentru navigarea prin site in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea magazinului in scopul cumpararii de produse este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-lui, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

 C.Clientul Yogaclinic.ro

Statutul de Client Yogaclinic.ro se obtine la achizitionarea oricarui pachet yogaclinic.ro din sectiunea ‘Servicii’ si confirmarea platii. Dupa plata serviciilor alese, se va primi un email de confirmare in cadrul caruia se va primi si conditiile prezente sub forma unui contract de prestari servici. Prin achizitionarea produs/pachet/curs sunteti de acord cu modul de livrare al cursurilor sau orelor si se considera semnarea contractului de prestari servicii. 

C 1. Utilizatorul va putea alege produs/pachet/curs la care sa se participe, utilizand interfata siteului www.yogaclinic.ro
C.2. Utilizatorul poate accesa orice curs, din oferta disponibila, in limita locurilor disponibile si a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare curs in parte!
C.3. Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un curs, utilizatorul va trebui sa furnizeze anumite date personale pentru completarea facturii, pe care trebuie sa le completeze pe email . In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, Yogaclinic.ro isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea si de a nu rezerva locul la pachet/curs.
C.4. In urma inscrierii prin efectuarea platii, yogaclinic.ro expediaza utilizatorului o factura proforma (care serveste totodata si drept confirmare a rezervarii locului la curs). Aceasta va fi expediata utilizatorului pe adresa de e-mail furnizata de cumparator.
C5. Yogaclinic.ro face tot posibilul sa afiseze informatii clare privind desfasurarea corecta a cursurilor! Daca acestea nu sunt intelese de catre utilizator, sau acestuia i se par neclare, utilizatorul este rugat sa contacteze Yogaclinic.ro pentru clarificari!
C.6. Yogaclinic.ro are dreptul de a modifica cu o notificare prealabila data de desfasurare a cursurilor, platformele folosite pentru livrarea cursurilor precum si locatia de desfasurare acolo unde este cazul!

 D.Calitatea serviciilor

 Obligatiile SITE-ului www.yogaclinic.ro si implicit ale Echipei Yoga Clinic Romania se rezuma la administrarea site-ului, la pastrarea unui nivel de informare cat mai corect si la livrarea in conditiile legii a produselor prezentate pe site. Informatiile prezentate pe site sunt actualizate periodic, dar exista posibilitatea aparitiei unor erori de sistem sau de functionare a site-ului, independente de vointa noastra si pentru care nu ne asumam raspunderea .

Functionarea altor platform de colaborare si a platformelor bancare (acolo unde este cazul) sunt servicii adaugate serviciilor firmei noastre , iar pentru calitatea acestora nu putem fi făcuti raspunzatori . Mesajele venite din partea dvs. privind calitatea acestor servicii sunt binevenite avand menirea imbunatatirii acestora.

Yogaclinic.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea de produse/servicii pentru urmatoarele categorii de clienti si/sau vizitatori :

 – clienti care au comandat pachetele yogaclinic.ro, au confirmat achizitionarea pachetelor dar au refuzat nejustificat primirea produselor/serviciilor ;

 – clientii care prin actiunea lor aduc prejudicii de imagine sau morale magazinului www.yogaclinic.ro ;

 – clientii si/sau vizitatori care folosesc cuvinte triviale, au un limbaj neadecvat, folosesc injurii la adresa Echipei Yogaclinic sau a site-ului www.yogaclinic.ro ;

 – clientii si/sau vizitatorii care folosesc abuziv site-ul www.yogaclinic.ro pentru trimiterea de mesaje tip SPAM sau mesaje triviale/injurii la adresa unor institutii sau persoane fizice ;

 – clienti si/sau vizitatori care  folosesc abuziv facilitatile site-ului sau reproduc partial sau integral continutul acestuia, fara acordul proprietarului sau administratorului site-ului;

 – clienti si/sau vizitatori care incearca sau desfasoara activitati de copiere a datelor interne ale site-ului www.yogaclinic.ro si a bazei de date ;

 Orice reclamatie va putea fi transmisa pe e-mail, telefonic sau in scris folosind informatiile de la  sectiunea Contact , Echipa YogaClinic.ro oferind raspuns la fiecare din solicitările Dumneavostra.

 E.Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului yogaclinic.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Yogaclinic.ro utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Yogaclinic.ro in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje comerciale, non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Yogaclinic.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar yogaclinic.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Astfel, adresa de e-mail va fi folosita pentru confirmarea comenzilor si furnizarea informatiilor privind campaniile promotionale, actualizarea portofoliului si noutatile aduse de Yogaclinic.ro. Celelalte informatii completate in formulare vor fi folosite pentru livrarea comenzilor. Ne obligam sa nu furnizam unor terte parti informatiile personale ale clientilor Yogaclinic.ro sau adresele de e-mail ale clientilor..

 G.Conditii de returnare

SC Mihaela Joyfull SRL nu returnează banii pentru serviciile achiziționate. De aceea, înainte de a cumpăra un serviciu, asigurați-vă că este ceea ce căutați. O versiune demo a produsului acolo unde este disponibila si citirea completa aflata in descrierea fiecarui produs vă poate ajuta să alegeți mai ușor.

H.Plata, livrare si facturare

   1.Modalitati de plata

Modalitatile de plata disponibile in acest moment sunt :

Pentru persoane fizice:

  • plata in avans(OP)

Pentru persoane juridice:

  • plata in avans (OP)

Plata avans – prin transfer bancar:

S.C Mihaela Joyfull S.R.L

CUI 45795950

J13/857/15.03.2022

  • Bank: Banca Transilvani
  • IBAN: RO51BTRLRONCRT0CG2213901
  • BIC: BTRLRO22XXX

Pentru plata prin transfer bancar trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail (sau telefonic) privind serviciile achizitionate sau produselor cumparate ( dupa caz).

  1. Livrare

Modul si mijloacele prin care sunt livrate cursurile sunt specificate la fiecare produs/pachet/curs in parte. Prin achizitionarea produs/pachet/curs sunt de acord cu modul de livrare al cursurilor sau orelor si se considera semnarea contractului de prestari servicii. 

   3.Facturare

Conform prevederilor legale, pe factura emisa de catre comerciantii online e nevoie sa apara CUI-ul in cazul persoanelor juridice.

.I. Accesare si/ sau descarcare cursuri ( pentru cele online )

În vederea accesarii si/sau descarcarii cursului, utilizatorul este rugat să furnizeze informații adevărate, curente și complete despre el în conformitate cu șablonul de cerere. În plus, utilizatorul trebuie să actualizeze aceste date în mod regulat, pentru a le menține corecte, actuale și complete.

Dacă solicitați o versiune demo a unui curs (acolo unde este cazul si este specificat ca se ofera), datele dvs. vor fi prelucrate în cadrul companiei Mihaela Joyfull SRL si al proprietarului sau companiei care detine produsul solicitat.

Informațiile furnizate de Mihaela Joyfull SRL vor fi utilizate pentru a îndeplini serviciile solicitate de dvs. Veți primi e-mailuri care sunt necesare pentru a încheia accesul la produsul solicitat și pentru a utiliza sprijinul tehnic în acest caz.

Acceptați drepturile de autor și documentele aferente cursului.

Prin achizitionarea unui curs nu achiziționați dreptul de proprietate asupra cursului; dreptul de proprietate și drepturile de autor ale cursului rămân în exclusivitate ale producatorului. Prin urmare, nu aveți dreptul să utilizați  cursul și / sau materialele aferente cursului  în scopuri profitabile. Sunteți obligat să nu utilizați cursul în scopuri ilegale; în special trebuie să respectați dreptul de proprietate și drepturile de autor. Utilizarea mărcilor, siglelor, mărcilor comerciale și a altora nu este permisă fără acordul prealabil al titularului de drepturi.

Orice utilizare ilegală a cursurilor comercializate pe site-ul cursuri.online poate conduce la proceduri civile sau penale prin intermediul titularului drepturilor respective.

Sunteti obligat sa despagubiti proprietarul de drept de orice daune care decurg din incalcarea obligatiilor mentionate anterior sau care decurg din incalcarea drepturilor proprii sau ale tertilor; inclusiv pierderile economice și de consecințe. Trebuie să despăgubiți proprietarii de drept de orice pretenții ale unor terțe părți care decurg din astfel de încălcări.

J.Dispozitii finale

Yogaclinic.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.yogaclinic.ro, a structurii acestuia, a continutului acestuia, a informatiilor cuprinse in acesta , inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara o notificare prealabila.

Preturile sunt actualizate periodic functie de evolutia pietei valutare si de conditiile recomandate de furnizori, iar aceste actualizari sunt efectuate fara vreo notificare prealabila.

In sprijinul informării corecte ale clientilor/vizitatorilor, www.yogaclinic.ro poate contine link-uri (trimiteri) catre alte site-uri a caror functionalitate si valabilitate nu o putem verifica continuu si pentru care Yogaclinic.ro nu isi asuma nici o raspundere.

Acceptarea termenilor si conditiilor prevazute in sectiunea “TERMENI SI CONDITII” la achizitionarea unui produs din site-ul www.yogaclinic.ro presupune acordul explicit dat al cumparatorului asupra acestor prevederi si consimte ca a luat această decizie dupa citirea completa a acestor prevederi.