De ce te bârfesc sau te tradeaza prietenii? – Partea 1

            Aducem langa noi oamenii pe care avem nevoie sa ii intalnim in evolutia noastra, dar asta nu inseamna ca alegerea ta sa experimentezi mereu aceleasi neplaceri are legatura cu forta Universului. Repetabilitatea Universului doar iti va aduce mereu imprejurari diferite si similare in care ti se intampla evenimente similare si cercul se va opri atunci cand ai invatat ceva din experientele tale, atunci cand ai evoluat. Traim intro lume in care nefericirea celui de langa noi,devine motiv de bucurie. Aceasta manifestare se intampla atunci cand s-au pierdut valorile personale, nu stim sa ne gestionam propria durere si ne blocam mintea pe frecvente joase precum invidia si ura. Mintea noastra suporta mai usor proiectia nefericirii asupra altei persoane, fata de a se uita in propria curte si a-si analiza viata. Unei persoane ii este greu sa isi accepte inferioritatea, lipsa informatiilor si propriile greseli, incat ataca alta persoana doar pentru a se exterioriza, a varsa pe cineva propria sa incapacitate de a creste, propriul blocaj. O sa vezi “prieteni” care te copiaza si spun ca au facut ei, oameni care sunt prieteni in fata pentru a afla noutati de la tine si a le da mai departe, oameni care iti sunt prieteni pentru ca le convine contextul social din care tu faci parte si multe alte imprejurari. Eu personal de obicei alegeam prietene, in jurul meu ale caror drumuri erau extrem de ratacite, valorile lor nu prea rezonau cu ale mele, pentru ca era ceea ce mie imi lipsea in viata mea unde aveam de umbat un pic, reflecta o nevoie care era neimplinita.

Ce poti sa faci tu?
?Sa incerci sa vezi ce anume din persoana respectiva este de vindecat la tine. Daca poti, lasa-o sa mearga in drumul ei, daca nu, pastreaza o bariera intre tine si respectiva persoana. Suntem facuti sa traim in colectivitate nu singuri, dar este alegerea noastra mediul pe care il selectam si modul in care ne daruim energia. 
? cele mai mari dureri ale tale lasa-le la un psihoterapeut, nu in stanga sau dreapta, stanga sau dreapta poate avea propriile obstacole de dus si daca interfereaza cu ale lor, posibil sa le foloseasca inpotriva ta chiar si inconstient
?dezvoltarea ta personala este nevoie sa fie continua! Cu cat cresti psihic, energetic si emotional cu atat poti deschide usor ochii fata de persoanele din jurul tau, iti poti selecta anturajele detasat/a de primele nevoi sau le poti constientiza. 
? nu te conecta la barfa! Energia ta este pentru tine doar! Cuvintele conteaza si actiunile noastre conteaza direct pentru noi. In momentul cand verbalizezi, te indrepti catre aceeasi directie ca si persoanele care te conduc in a face acel lucru. Esti sigur/a ca vrei sa mergi acolo? Sunt atat de multe lucruri frumoase pe pamant, de ce sa ne conectam la ce urate?
? observa actiunile persoanelor din jurul tau, nu ceea ce spun doar! Daca o persoana vorbeste de altul ca barfeste, dar chiar persoana respectiva barfeste, trimite mesaje prin intermediul site-urilor de socializare cu scopul a afla ceva despre cineva, telefoane cu acelasi scop si oricare alt exemplu de acelasi fel, atunci persoana respectiva are clar anumite probleme personale de vindecat si in mod sigur mai devreme sau mai tarziu va face la fel si cu tine. Poate nu are ceva personal cu tine, are cu sine insusi/insasi, dar tu vei fi unul din persoanele tinte pentru a-s descarca propriile neajunsuri. Ati observat ca si la locul de munca sunt persoane care reusesc prin a-l darama pe celalalt pentru a reusi sa creasca? Pentru ca atat pot sa faca, acolo sunt psihic si vibrational si reusita lor se datoreaza faptului ca victima ii permite in mod direct sau indirect sa treaca de limite. 
? creste iubirea de sine! Daca ajungi sa te iubesti cu adevarat, selectarea oamenilor va fi una sanatoasa !
Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment