Sedinţe unice săptamânale Psiho-Yoga marca Yoga Clinic România

        In fiecare marţi de la ora 19:00 şedinţa specială de PsihoYoga pentru relaxare, pentru suflet, pentru psihic, pentru blocajele pe care le avem la nivel psihic şi subtil şi pentru sănătatea noastră fizică. Scopul este să faci terapie prin mişcare în aşa fel încat să îţi lucrezi întreaga ta fiinţă fără să pui accent pe asta, mintea ta să se relaxeze şi să lucrăm toate planurile vieţii.      

    Terapia somatică este abordare terapeutică care pune accent pe conexiunea minte-corp. De multe ori în funcţie de specificul pe care se lucrează, în cadrul Yoga Clinic Romania terapia vorbirii este combinată cu forme alternative de terapie fizică precum asanele yoga terapeutice, astfel conexiunea este minte-corp-suflet, onorare şi conectare la întregul nostru sistem. Terapia somatică este o abordare centrată pe corp, care urmărește să elibereze modul în care corpul fizic ține trauma, stresul și tensiunea. Terapia somatică combinată cu asanele vă ajută să închideți gândurile și emoțiile toxice ale vieții mondene și îţi oferă linişte şi încredere în propria persoană. Aduc asanele la nivelul sublim cu scop si beneficiul terapeutic, ceea ce ne ajută să explorăm persoana reală ascunsă în corpurile noastre, sufletul nostru, și să dobândim conștiință de sine. Pe lângă trauma fizică pe care o cunoaştem din leziuni, accidente s.a, există şi trauma emoţională. Prin asanele practicate şi miscarea somatică ne exploram corpul şi îl ajutăm să exprime şi să exploreze sentimente de furie, vinovăție sau rușine pentru a le debloca şi elibera. Meditaţiile sunt terapeutice speciale pentru fiecare tema lucrată sau nevoie a practicanţilor.  

      In cadrul retreat-ului Reechilibrare emoţională prin Constelaţii Familiale şi Yoga Terapeutică vom începe şi vom termina ziua cu Psiho-Yoga terapeutică şi vom folosi terapia somatică ca voce a corpului nostru, ne vom relaxa şi conecta la puterea noastra interioară prin meditaţie. Toate vor fi experimentate într-un cadru minunat menit să ne ramană în suflet şi în minte mult timp şi să ne încarce cu bună dispoziţie şi zâmbete curate. Când începi să înveti cum să te asculţi, o să începi să iubeşti fiecare parte a corpului tău care la un moment dat va ajunge să iti vorbească şi întreaga ta existentă să fie una singură minte-corp-suflet. Grăbeşte-te! Au mai rămas doar 10 locuri disponibile!

      Că ne vedem la sală, că ne vedem online sau în cadrul retreat-ului minunat din Noiembrie, vă aştept cu drag!

       Namaste!  

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment