Sa te accepti, asa cum esti!

        Unul dintre cele mai frumoase alegeri pe care le poti face pentru tine este sa te accepti asa cum esti. Atunci cand incetezi sa te mai certi, incepi sa te asculti si inveti sa te comporti altfel cu tine. Nu de putine ori clientii/tele mei/le au spus ca este greu sa ajungi sa te iubesti, sa te asculti,dar in urma sedintelor Yoga Clinic Romania au gasit singuri/e calea spre sine, pas cu pas, acolo unde este nivelul de viata si in functie de cum a fost experienta de viata a fiecareia/uia. Suntem unici/e si daca ne ascultam pe noi, unicitatea se contureaza singura si iese la suprafata. Suntem autentici/e nu pentru ca asa ne spune cineva sa fim sau pentru ca este un cuvant la moda, ci pentru ca ne descoperim si ne acceptam asa cum suntem. Azi gasesti informatie la fiecare click, dar nu gasesesti modul de a te descoperi si conecta cu adevarat la tine. Lumea, istoria, viata, ochii ne raporteaza doar la ce se vede in exterior, dar cheia sanatatii tale este in spatele ochilor tai, in spatele a ceea ce vezi si mai mult spre ceea ce simti si cum alegi sa filtrezi informatia. Niciodata nu am incercat sa conving pe cineva sa vina la studio, sa faca cu mine, sa “nu mai faca ceva”, ci dorinta mea este sa vad ca atentia ta este pe tine, pe modul in care iti onorezi existenta pe acest pamant, sa intelegi ce inseamna sa iti onorezi existenta pe acest pamant, fara sa intram in filozofie, extreme feminism/masculine, religioase sau de alta natura, ci acolo unde esti tu acum sa fii mai bine si sa stii unde vrei sa mergi in viitor, complet integrat/a si fericit/a.

        Sa te accepti, asa cum esti este un proces lung, nu se obtine de pe o zi pe alta si vine mereu de la interior spre exterior, primul pas este sa vrei sa te cunosti. Uneori fug anii pe langa noi si ajungem sa ne cunoastem cu adevarat dupa ce am reusit sa inglobam intreaga noastra experienta de viata de pana in acel moment. Si ceea ce vezi tu cu ochii in fata ta fizic, inainte are loc un proces psihic, o perceptie ce are loc tot de la interior inainte.

       Pentru ca iti doresti schimbare vei merge pe drumul catre sine cu bune, cu rele si cu dorinte, vei lasa corpul tau sa danseze in asane si sa se echilibreze prin intermediul lor si vei lucre cu psihicul tau, pas cu pas, gand cu gand , pana ajungi sa nu mai fie gand, ci doar libertate in miscare si in vise. Namaste!

 

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment