Reechilibrare emoţională prin Constelaţii Familiale şi Yoga Terapeutică 24-27 Noiembrie 2022 Câmpulung – SOLD OUT!

Reechilibrare emoţională prin Constelaţii Familiale şi Yoga Terapeutică 24-27 Noiembrie 2022 Câmpulung – SOLD OUT!

Vino alături de noi într-un retreat transformaţional într-o locaţie de vis, unde ne vom lăsa ghidate, prin metoda constelaţiilor familiale şi şedinţelor speciale de yoga terapeutică într-o călătorie interioară pentru trup şi suflet. Spre finalul anului este momentul ideal să ne rezolvăm şi să vindecăm părţile din noi care încă nu au fost descoperite. Pentru a merge înainte cu o minte clară şi o inimă liniştită.

Este pentru tine dacă:

 • Vrei să traieşti liniştit/ă, dincolo de anumite blocaje sau tipare inconştiente pe care observi că le repeţi
 • Stii că poţi mai mult în viaţa ta, dar parcă ceva te reţine şi nu ştii ce
 • Ai probleme cu banii sau în relaţiile tale
 • Vrei să te eliberezi de ceea ce familia şi societatea ţi-a spus că “trebuie”
 • Uneori pur şi simplu nu îţi găseşti locul
 • Simţi uneori că duci cu tine poveri care nu sunt ale tale
 • Ai încă părţi din trecutul tău cu care nu te-ai împacat pe deplin
 • Vrei să înţelegi cine eşti tu “dincolo de povestea ”pe care tu ţi-o repeţi sau pe care ţi-au repetat-o alţii
 • Iţi doreşti să stai în prezent şi să îţi onorezi trecutul, pentru a putea să te sprijini şi să te susţii cu el?
 • Vrei să îţi dai voie să îţi creezi viitorul într-un fel care te exprimă pe tine, dorinţa sufletului tău şi nu condiţionările tale
 • Ai probleme precum boli somatice, depresie, atacuri de panică, anxietate

Ce sunt Constelaţiile?

         Constelaţiile sunt o metoda terapeutică de lucru în grup, prin intermediul cărora rupem cercul vicios al comportamentelor disfuncţionale, reușind să trăim vieți mai sănătoase, mai împlinite și fericite. Este de ajuns să avem la îndemână un cadru necesar conştientizării unei astfel de probleme ce trenează de generații.

Comportamentele disfuncţionale pot trece din generaţie în generaţie, până când un membru nu mai poate duce povestea nespusă şi începe să caute răspunsuri. De cele mai multe ori, simpla conştientizare ne aduce mai aproape de acceptare, iar apoi de vindecare. Metoda este elaborată de către Bert Hellinger în urmă cu treizeci de ani și adoptată apoi de numeroşi terapeuţi. În lucrul terapiei sistemice acesta a descoperit că sistemul familial, la fel ca orice alt sistem, are ordinea sa naturală si că atunci când acea ordine este afectată, efectele sunt simţite de generaţiile ulterioare pe masura ce sistemul încearcă să se ajusteze pe sine. Majoritatea dificultăţilor personale precum şi a problemelor în relaţii sunt rezultatul confuziei din sistemele familiale.  Această confuzie apare când, fără să fim conştienţi şi fără să dorim, manifestăm în viaţa noastră destinul altei persoane din familie, în ciuda faptului că o asemenea persoană a trăit cu mult timp în urmă. Asta ne face să repetăm destinul membrilor din familie care au fost excluşi, uitaţi sau nerecunoscuţi în locul lor de drept şi încercam să trăim acel destin pentru ei sau să trăim dificultăţi pentru a ne diminua vinovaţia.

În cadrul acestui retreat ne vom reconecta la nivel profund cu sistemul nostru familial, pentru a  aduce echilibru în situaţiile specifice la care încă nu am găsit rezolvare. ( ex: relaţii profesionale, relaţii personale, boli şi altele).

Ce este Yoga Terapeutică?

      Yoga terapeutică este special concepută pentru mintea, corpul şi sufletul tău! Cuprinde asanele de yoga cu elemente terapeutice, Psiho-Yoga şi terapia Experienţei Somatice a corpului.

   Psiho Yoga este centrată pe reprogramarea treptată a gândurilor la nivel subconştient şi pe eliberarea emoţiilor stagnate la nivel celular şi subtil. Mişcarile somatice terapeutice sunt o abordare centrată pe corp care, în loc să se concentreze doar pe gânduri sau emoţii sunt asociate cu un eveniment traumatic. Dimineaţa ne energizăm cu asane dinamice de detox si revigorare şi seara ne relaxăm, medităm şi lucrăm cu asanele să învăţăm să ne iubim corpul şi întreaga noastră fiinţă. Tobele şamanice ne vor ajuta să ne conectăm mai uşor sinele nostru.

Unde:

Complexul Ceramus, Câmpulung România

Detalii locaţie https://www.facebook.com/Ceramus

Investiţia ta:

este de 1700 RON/pers şi conţine 3 zile de workshop, cazarea în camera single şi toate mesele asigurate în sistem ovo-lacto-vegetarian. Transportul nu este inclus.

La înscriere se achită un avans de 50 % * , restul de 50% fiind achitaţi cu maxim 2 săptămâni înaintea evenimentului.

Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierii.

 • avansul NU se restituie în caz de neparticipare, dar poţi trimite pe cineva în locul tău.

 

Contact:

0725.512.240 Mihaela Bălăceanu

0720.915.912 Mirela Drăgan

Detalii Plată:

S.C Mihaela Joyfull S.R.L

RO51BTRLRONCRT0CG2213901

CUI 45795950

J13/857/15.03.2022

 Te aşteptăm alături de noi pentru a te ghida să redevi stăpânul/stăpâna poveştii tale!

 “Când înţelegem legile sistemice care permit iubirii să se desfăşoare, putem ajuta familii aflate în suferinţă sau persoane să găsească soluţii. Este profund mişcător să observi clienţi care abordează Ordinele Iubirii topindu-se spontan în iubire dulce şi intimă, chiar şi după o viaţă întreagă de ură, furie şi abuz.(B Hellinger)”

Despre noi:

 • Mirela Drăgan – Psiholog Clinician, Psihoterapeut, Facilitator de Constelaţii,

Site https://www.romedic.ro/dragan-mirela-cabinet-individual-de-psihologie

Profil Facebook  https://www.facebook.com/mirela.dragan.1238

Instagram https://www.instagram.com/psi_dragan.mirela_official/

 • Mihaela Bălăceanu- Mindfulness Facilitator, Consilier Dezvoltare Personală, în Formare în Psihologie, Instructor de Yoga Acreditat Yoga Alliance ,

Facebook https://www.facebook.com/yogaclinicromania/ ,

Instagram https://www.instagram.com/yogaclinicromania/

Site www.yogaclinic.ro

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment