Evenimentul Yoga Fest Constanţa s-a desfăşurat şi încheiat cu succes

        Pentru prima dată în Constanţa, a avut loc un eveniment deosebit dedicat populaţiei constănţene şi anume Yoga Fest. Evenimentul s-a desfaşurat în Parcul Tabacariei pe data de 19 iunie 2022, cu două zile înainte de Ziua Internatională Yoga, unde o mâna de profesori de yoga s-au strâns pentru a transmite pace şi lumină în oraşul Constanţa. Mie îmi place să spun profesori, nu doar instructori, deorece ce se transmite şi se învată prin yoga şi conectarea la interior nu se opreşte la limita mişcărilor fizice (asanele). Evenimentul a fost un succes şi a avut sincer un impact mai mare decât cel la care ne aşteptam, semn că locuitorii Judeţului Constanta au început să conştientizeze din ce în ce mai mult nevoia de relaxare şi conectare minte-corp-suflet. Departe de zona religioasă, yoga este din ce in ce mai căutată pentru beneficiile pe care le aduce în mod direct şi unic asupra corpului şi a fizicului, iar faptul că ne ajuă în drumul de a ne conecta la propriul sine sau spirit este ca un bonus pentru existenţa noastră.

           Când yoga este combinată cu tehnici psihogice, psihoterapeutice şi energetice în mod profesional, aduce o vindecare şi o conştientizare a propriei existenţe la un nivel înalt şi sănatos fizic şi psihic. Incepi să te cunosti altfel, să te explorezi altfel şi să percepi lucrurile din jurul tău dintr-un alt unghi. Acum conceptual şi teoretic terapia şi trauma nu mai sunt subiecte tabu în Romania, ele fiind intens folosite online şi usor încearcă să se faca înţelese şi în viaţa de zi cu zi. Imi doresc ca astfel de festivaluri să prinda din ce în ce mai multă amploare în ţară şi Yoga să devină la fel de inteleasă şi folosită la nivel national. De ce? Pentru sănătatea noastră, pentru că trăim într-o ţară apăsatoare şi ne ajută să ne descoperim mai mult decât am fost învăţati să o facem pâna acum, pentru că suntem o naţiune cu o capacitate foarte mare atât la nivel energetic cât şi psihic, doar că nu am fost învăţati cum să le folosim la maxim până acum.

          De aceea pe data de 19 iunie 2022, în cadrul Yoga Fest, mi-a făcut o deosebită plăcere să ofer o parte din clasa specială de Emotional Detox, o clasă unică marca Yoga Clinic Romania, unde ne axam doar pe interior şi evadam către sufletul nostru – Journey with the Soul.

Un drum al sufletului către propriul suflet cu ajutorul corpului prin psiho yoga!

-miscare somatică

-afirmaţii pozitive subminale

-muzica specială pe frecventă corespunzatoare

-conectarea corpului la suflet şi păstrarea interiorizarii pe cât posibil

O clasa unica miraculoasa, in care ajungi sa te asculti, sa lucrezi cu tine chiar si fara sa constientizezi imediat ca faci asta, o clasa in care conteaza si cum este facuta si cum este transmisa, nu doar baza teoretica sau asanele propriul zise.

La finalul clasei de #psihoyoga participantii au ales un biletel cu mesajul lor de la Univers

    In speranta că este doar un început de drum către un viitor cu o mare mişcare de conştientizare si deschidere în întreg Judetul şi nu numai, către magia pe care o aduce Yoga în vieţile noastre, vă doresc, să ne vedem la cat mai multe festivaluri . In continuare vă las câteva secvente din cadrul clasei Yoga Clinic Romania. Namaste!

 

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut