Echinocţiul de toamnă – meditaţie specială şamanică, ceai şi ciocolată de casă

Intâmpinăm echinocţiul de toamnă prin meditaţie specială şamanică, ceai şi ciocolată de casă

23 Septembrie 2022 ora 18:30.  

23 Septembrie 2022 este noaptea cea mai lungă unde se optimizează vibraţia de toamnă.

      Apariția toamnei introduce un nou ciclu de viață. Este timpul să vă renunțați la energiile trecutului și să mergeți în interior pentru a primi perspective spirituale profunde. Veți experimenta o eliberare profundă, purificatoare a trecutului și ocazia de a canaliza forța magică de viață a Mamei Pământ.Luna septembrie este o lună de resetare în care putem începe să eliberam iubirea necondiţionată si întoarcerea la creaţie. După luna august de cele mai multe ori ne simţim extenuati si avem si o dorinţă de a ne reseta, a ne stabili noi planuri şi simtim nevoia să curătăm atât în plan fizic prin casa cât şi in plan energetic si spiritual.  Se asează în structura plenară energia yin de somn de instrospecţie de analiză, se strâng roadele, începem să ne gândim la bilanţ şi să ne pregătim sufleteşte şi psihic pentru iarnă.

     Evenimentul cuprinde si secvente mici de Miscare Somatica a Corpului ( Somatic Body Movement ) o formă de eliberare a traumelor sau tensiunilor înregistrate in corp la nivel subtil, o tehnică folosită foarte mult în U.S. şi Europa.

 „Experiența somatică este o abordare centrată pe corp pentru tratarea PTSD (tulburare de stres post-traumatic) care, în loc să se concentreze doar pe gânduri sau emoții asociate cu un eveniment traumatic, se extinde pentru a include răspunsurile naturale (somatice) ale corpului. A fost conceptualizat pentru prima dată de terapeutul în traumatologie Dr. Peter Levine în anii 1970 și în anii de când a ajuns să fie considerat o terapie de vârf pentru PTSD, cu peste 12.000 de profesioniști în vindecare instruiți.”

       Nu ai nevoie de experientă in meditatie, ci doar de dorinţă autentică de curăţare şi resetare. Nu uita! Universul răspunde la emoţia ta autentică!

Participarea este pe bază de donaţie Suma minimă recomandată este de 20 lei  

Daca vrei să participi şi online la meditatie alături de noi în sală, poti să participi, condiţia de participare este să te asiguri că ai linişte în camera în care eşti şi că nu o să fii deranjat/ă de nimeni pentru 90 minute.

Whatsapp 0725.512.240-  Mihaela

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment