Dragă mamă, te simţi judecată?

Oare câte mame au simtit că vor să facă atâtea lucruri pentru ele, dar au airipile inchise?

Oare câte mame se simt legate de maini şi de picioare cât copiii lor sunt mici, că vor să facă atât de multe si cred că reusesc aşa de putin?

Oare câte mame primesc reclamatii că nu se ocupă de copil, dacă isi fac un viitor al lor?

Oare câte mame aleg să se ocupe de copil doar, si primesc reclamaţii că nu aduc bani in casă?

Si oare câte mame inteleg stările prin care trec, presiunea celor din jur si al societăţii şi nu resping copilul sau işi varsă pe el vinovăţia?

Pare aşa usor şi fiecare are o proprie filozofie a intrebărilor de mai sus, dar mamele au un raspuns personal la ele şi o proprie istorie.

Oare ce este femeia atunci când devine mamă? Femeia devine o eroină a lumii şi a societăţii.

Pe lângă cerintele societăţii care mereu va avea ceva de comentat, femeia este şi va rămane celula Universului, este cea care dă viaţă, purtatoarea sufletelor, cea care face legătura între viaţă spirituală acolo unde stau sufletele înainte să vină pe pamant şi locasul lor acolo înainte să atingă pămantul. Natura a facut ca nouă luni un alt sufletel să stea în femeie şi să crească într-un corp uman.

     Ce este femeia? Este un dar ar cerului şi al pământului. Când femeia naşte un copil, viitorul omenirii de mâine este în mâinile ei, ea educă viitoarea femeie şi viitorul bărbat, ea este primul exemplu al copilului şi al adultului de măine. Crezi că nu faci de ajuns ceea ce faci?

      Dragă femeie, ceea ce faci acum este unic, este miraculos şi este cel mai important pas al vieţii tale. Asa cum poţi acum este perfect, aşa cum alegi acum, este ceea ce consideri că este bine pentru tine. Multumeste Universului pentru minunea din bratele tale şi fii mândră că te-a ales mamică! Că ai o relaţie de cuplu frumoasă sau că nu este aşa cum ţi-ai fi dorit, multumeste Universului că l-ai intalnit pe acel bărbat care ţi-a adus minunea din braţele tale! Perioada aceasta nu va ţine o veşnicie şi cei mici vor creşte mari, dar tu poţi contribui să fie şi mai înalti sufleteşte. Este greu să cresti un om , se spune, dar ne gândim doar la financiar, în schimb nu este greu să iubesti un om, mai ales daca a iesit din tine. Dragă mămică eşti minunată aşa cum eşti şi bucură-te în continuare de sulfetelul din braţele tale, pentru toate celelalte va fi timp, dar clipile minunate alături de fericirea ta mică sunt unice şi fiecare moment are magia sa. Modul în care copilul tau gândeşte depinde de tine pentru ca de la tine preia si stochează în primele zile de viaţă, modul în care va percepe viaţa va fi tot de la tine în principal şi alegerile sale  în viitor vor fi în funcţie de ce a învăţat în copilarie. De aceea dragi mame este nevoie să  vă găsiţi un echilibru,  să doriţi să vă cunoaşteţi mai mult, acolo unde se poate, să vorbiţi cu partenerii voştrii sau cu persoanele dragi de importanţa armoniei în familie. Lasă-i sa gandescă ce vor, tu ai drumul tău!

      Dragă femeie eşti importantă pentru Univers, iubeşte-te, respectă-te şi fii măndră mereu de puiul tău! La mulţi ani, femeie! La mulţi ani, mamă!

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut