Diet for life, mind, body and soul –  program unic transformational Yoga Clinic Romania !

            Diet for life, mind, body and soul –  Un program unic in Romania ce are la baza resetarea Relatiei tale cu Mancarea! Probabil primul program care include mai multe tehnici ajutatoare cu scop terapeutic si un program de yoga axat de echilibru minte, corp si suflet. Oricat te descoperi, daca nu inveti sa comunici cu propriul corp, vindecarea nu este completa. Acest program se va desfasura in doua module, modulul online ce poate fi accesat din toata tara,  si modulul local in Constanta ce se va desfasura atat online cat si in sala.

           Axat pe detox la nivel constient, inconstient si emotional, Diet for Life, Mind, Body and Soul este un program motivational in cadrul caruia resetam subconstientul cu idei sanatoase si lucram cu corpul nostru. Este un program care se axeaza pe relatia noastra cu mancarea si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa lucreze pentru o schimbare la nivel comportamental fata de alimentatie, persoane care au incercat diete si nu au reusit, persoane care au incercat foarte multe diete si corpul lor nu mai reactioneaza sau dupa o perioada de timp se intorc la aceleasi obiceiuri,persoanele care incep sala si dupa 2-3 luni se lasa, persoanelor care se  lupta cu schimbarile de dispozitie si simt nevoia mereu sa „rupa” frigiderul seara dupa program.  Lucram chiar si cu resetarea ideei pe care ne-a transmis-o societatea si mediul de consum si business,  ca sportul este pentru a slabi. Participantul isi va intelege relatia proprie cu mancarea, isi va regasi altfel corpul, va incepe o adevarata comunicare cu el, comunicare ce nu se rezuma la minte si depaseste stadiul de aici si acum, de vreau pe loc. Yoga Clinic Romania nu vine cu o reteta proprie a succesului tau, ci este alaturi de client pana ca reuseste. Care mai de care stie ce este bine pentru celalalt dar niciodata pentru sine! Invatam cat putem sa cunoastem ce este bine pentru noi prin comunicarea cu propria persoana. Programul contine tehnici de dezvoltare persoanala,EFT emitional freedom technics si clase unice yoga special destinate pentru digestie si detox.  In acest program vom lucra si cu acceptarea de sine si cu nivelurile aberante ale societatii actuale in definitia de a ”arata bine” , redefinim ce inseamna pentru noi cu adevarat. Acest program va lucra cu tine in fiecare zi timp de 30 de zile si pe langa Relatia cu Mancarea, iti va aduce un stimul motivational zilnic, un grup de suport zilnic si poate sa te ajute indirect si catre alte zone din viata ta, prin constientizarea prezentei tale si lucrul cu propria persoana.

                 In fiecare zi timp de 30 de zile vom descoperi un lucru nou despre noi, ne vom reseta vechile credinte si comportamente repetitive! Totul este sa vrei si sa faci un pas catre tine! 

              Dam stat programului:

  • modulul 1 online accesibil de oriunde din lume – 15 Martie 2022
  • modulul 2 in Constanta online si sala incepand din 17 Martie 2022

Inceperea inscrierilor atat pentru Modului 1 cat si pentru modului 2 este pe data de 27 Februarie 2022 cand va fi si primul Webinar Gratuit online Diet for Live, Mind , Body and Soul!  

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment