Ce înseamnă Şaman şi Şamanism?

Ce înseamnă Şamanism?

Şamanismul a apărut încă din paleolitic. In peșterile de atunci se găsesc dovezile ritualuri șamanice și a practicilor.

De unde a pornit samanismul?

Șamanismul reprezintă relația dintre minte corp și suflet. In timpurile antice se credea că boala era cauzata de dezchilibrele sufletești și putea fi vindecata prin rejuvenare spirituală. Oricum cu modernizarea omenirii, cu venirea medicinei moderne și avansarea tehnologiei practicile spirituale vechi au fost complet ignorate. Vindecarea șamanică reprezintă o metodă antică ce implica curățarea spirituală.

 Ce inseamna Saman si cu ce ne ajuta?

O persoană cu abilități în arta vindecării samaniceu este cunoscut că și șaman.calea șamanilor nu este pt toată lumea cere o mare disciplină și credință în lumea spiritului.

Şamanii au o putere mare, legată la Univers dar nu tot ce fac şamanii fac și vrajitoarele și invers. Şamanii sunt apti să vadă sufletul unui om. Șamanul prin diferite metode de concentrare se poate conecta la o stare înaltă de conştiință și intră în lumea spiritului. Șamanul atunci contactează spirite și le întreabă pt un antidot pt refacerea părților pierdute de suflet. Vindecarea samanica nu este limitata la o anumită boala are mai multe aplicaţii, poate fi folosit pentru a vindeca dizabilități fizice ca şi dezechilibrele mentale cum ar fi anxietatea depresia și pierderea memoriei etc. Poate fi folosit și pentru ați spori anumite calități. Și pentru a face față provocărilor vieții.

Sunt Maria Alexandra Boroga și mă bucur că v-am scris aceste rânduri. Pentru a elucida anumite aspecte. .

Eu fac recuperări de bucăți de suflet și extracții de entități precum și îndrumarea ta către un animal de putere.

Informatii despre Maria Alexandra Boroga puteti gasi si aici:

Interviu cu Maria Alexandra Boroga – Terapeut Reiki

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment