Programul pilot “ Dietă pentru viaţă, minte,corp și suflet!” își schimba denumirea în “Dietă pentru minte!”

Programul pilot “ Dietă pentru viaţă, minte,corp și suflet!” își schimba denumirea în “Dietă pentru minte!”

       Programul pilot “ Dietă pentru viaţă, minte,corp și suflet!” își schimbă denumirea în “Dietă pentru minte!” și cuprinde și programul “Trezește și Învață Iubirea de sine “. Două programe în unul singur denumite “Dietă pentru minte!”

De ce? 

           Omul este în stare să facă orice pentru a arăta bine fizic, dar orice-ul acesta este definit de propria sa minte ca mecanism de apărare prin ceva exterior, dar fără să umblam și la subconştient. Dacă ar exista ceva miraculos și fără prea multă implicare ar fi ideal. Când vorbim de tipare comportamentale și obisnuinte de o viaţă lucrăm cu mintea noastră şi cu modul în care relaționam cu noi, vedem de unde vin blocajele și lucrăm pe eliberarea lor. 

Feedback-ul și rezultatele cursantelor au adus aceasta idee în urma impactului de conștientizare

pe care l-a adus cursul în viata lor.

    O schimbare profundă şi permanentă a comportamentului alimentar se face în timp îndelungat fiind nevoie de voința și o dezvoltare continuă. Cine vinde miracole în 30 de zile nu prea este corect, căci nu există!  Orice schimbare are nevoie de mult timp şi exercitiu si începe cu conştientizarea problemelor la nivel profund. Până în acest moment sunt două persoane care au slăbit mai mult şi altele care au conștientizat tiparele comportamentale, au lucrat pe blocaje şi au început sa se îngrijească mai mult și să dezvolte iubirea de sine . Aici mai depinde și de organism și dacă existe probleme de sănătate. În multe cazuri acolo unde există un istoric al dietelor stricte, corpul răspunde mai greu la schimbare pentru ca este obisnuit cu schimbări bruște radicale. Oferă-i timpul şi spațiul necesar! Exact asa se întâmplă și cu mintea și cu mecanismele de apărare. Este necesar sa ne oferim timp si spaţiu pentru a evolua fără să ne certăm şi să ne judecăm şi fără ca schimbarea să vină cu suferinţă.

       “Programul Dietă pentru minte!” este un program care lucrează mai multe aspecte în viata ta, aprofundăm mai multe nivele și lucrăm pe îmbunătățirea percepției și iubirii faţă de noi. Având acest program pe lângă dieta ta în plan fizic este ca acel umăr pe care îl ai zilnic lângă tine sa te susțină în traseul.tau și în special atunci când simți că te plafoneazi, că îți este rușine cu tine, când simți frustrarea, când parca ai manca ceva deși de dimineaţă începusei cu dietă sau pur şi simplu când eşti într-o perioadă mai încarcată în viaţa ta şi ai nevoie de un restart.

         La.fel ca și dezvoltarea personala relația cu măncarea este.un lucru continuu la care este bine să lucrezi şi să evoluezi, o lună nu te ajută, dar îți pune bazele la nivel conștient și subconștient către un nou tu!

         Tot prin feedback-ul primit am văzut ca au fost persoane care au depășit blocaje sau depresii ușoare fără sa conștientizeze că lucrau și pe acest aspect. 

“Dietă pentru minte!” este un program unic marca Yoga Clinic România cuprinde doua programe care te ajută în evoluția ta cu tine, te ghidează în a lucra cu gândurile tale, implementează programări noi la nivel subconștient și te ajută în stare de bine minte – corp -suflet! 

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment