Tematica PSIHO-YOGA pentru luna Februarie 2023

Tematica PSIHO YOGA pentru sedintele din fiecare seara de luni orele 19:00 pentru lunile Februarie şi Martie în cadrul Studio Vitality Constanţa:

Incepând cu data de 6 Februarie 2023 timp de 9 săptămâni ne lucrăm întregul nostru sistem conştient şi subconştient şi ne curăţăm corpul la nivel fizic şi subtil de toate rezidurile emoţionale, energetice şi durerile fizice care îl însoţesc în drumul nostru de zi cu zi. Se spune că toate frecvențele Solfeggio au un rezultat pozitiv pentru ființa ta și energie vindecătoare prin eliminarea negativității și curățarea aurei tale. Ele promovează conexiuni mai înalte cu sinele superior și încurajează eliberarea blocajelor problematice și emoționale. Dr. Joseph Puleo a studiat Frecvențele Solfeggio și a spus că muzica pătrunde în mintea conștientă și subconștientă. Frecvențele Solfeggio sunt folosite în prezent pentru meditație în toate formele de practici de vindecare din întreaga lume. Fiecare ton de frecvență crește vibrația, prin urmare fiecare saptamană se va lucra câte o frecvenţă specială. In cadrul orelor de PSIHO Yoga vom imbina asanele, cu frecventele solfeggio si alte terapii specializate pentru fiecare tema in parte pentru a ne curata si lucra intreg sistemul minte-corp-suflet ! 

6 Februarie 174 Hz – Ameliorarea durerii și a stresului

13 Februarie – 285 Hz – Vindecarea țesuturilor și a organelor interne

20 Februarie – 396 Hz – Eliberarea vinovăției și fricii

6 martie – 417 Hz – Anularea situațiilor dificile și facilitarea schimbării. Inlatura negativitatea

13 Martie – 528 Hz – Transformare și miracole. Reparere ADN

20 Martie – 639 Hz – Relații de conectare interumană, trezeşte iubirea şi compasiunea.

27 Martie – 741 Hz – Intuiția trezită. Repara celulele

852 Hz – Revenirea la ordinea spirituală. Ridica energia la nivel celular.

963 Hz – Conștiința divină sau Iluminarea

In plan fizic orele de grup de PSIHO YOGA sunt ţinute în cadrul Studio Vitality Constanţa. Nu uita să te programezi online dacă doreşti să participi. Locurile sunt limitate şi cererea este mare, aşadar te rog să te programezi din timp dacă vrei să fii sigur/ă ca poţi participa. In caz de nu mai poti ajunge, nu uita sa iti anulezi rezervarea locului pe salteluta

Te programezi aici:

      Doreşti să lucrăm individual pentru nevoile tale, să adaptăm terapiile şi asanele corpului tau? Te aştept cu un mesaj pe Whatsapp la 0725512240. Se poate lucra si online si fizic. Viaţa ta poate să fie mai frumoasă, în pace şi cu un drum mai uşor. Totul este să îţi doreşti cu adevarat schimbarea şi să îţi dai voie să o ai! 
Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment