In dialog cu sufletul – Vindecarea relatiei cu familia! 

WORKSHOP In dialog cu sufletul – Vindecarea relatiei cu familia! 
Te-ai întrebat de-a lungul timpului care este motivul pentru care ai atras doar relații toxice?
Te-ai intrebat de ce apar probleme financiare din senin?
Te intrebi de ce te parasesc oamenii ?
Iti este greu sa iei decizii? Iti doresti sa te simti mai apreciata?
Pot fi N de astfel de intrebari unde avem blocaje in viata noastra si nu stim de ce.
Venim pe lume parte dintr-un sistem familial. Nu mostenim doar trasaturile fizice ci si amprentele emotionale si provocarile care fac parte din mostenirea noastra ancestrala. Pentru a trai in armonie avem nevoie sa identificam si sa vindecam aceste relatii, sa aducem impacare si acceptare. Dezvoltare personala prin terapie prin joc, somatizare si proiectii cardo-drama. Corpul este subconstientul nostru, lasam corpurile sa se exprime si sa ne faciliteze raspunsurile! 
In cadrul workshopului exploram impreuna familia de baza, cu intentia de a vindeca si de a intregii partile din suflet, ce au stocat imaginile si experientele de viata atat personale cat si cele mostenite transgenerational. 
 Eveniment sustinut de Invitat Special – Mihaela Balaceanu, instructor acreditat Yoga Academy , Terapeut Holistic, Consilier de Dezvoltare Personala, Mindfullnes Facilitor, Psiholog in formare, fondatoarea YogaClinic.ro.
“Conceptul de somatizare prin yoga si Psiho Yoga a luat nastere din dorinta de a aduce o schimbare in vietile oamenilor prin constientizarea ca suntem mai mult decat un corp fizic, suntem energie si noi suntem cei care ne cream propria viata. Lucram la nivel profund cu psihicul nostru, cu trauma, cu schimbarea propriilor perceptii limitative, acceptam si imbratisam toate momentele pe care le aduce viata, invatam sa ne iubim corpul si sa ne conectam la sinele nostru, ne relaxam si directionam intreaga noastra energie si atentie catre propria persoana.”
 Pentru a beneficia la maxim de acest workshop deosebit, limitam nr de participanti in studio . Este necesara prezenta ta fizica pentru a ne conecta la energia grupului.
Acest workshop NU se desfasoara in Online.
Ce zici? Vii alaturi de noi?
# ???????: ?? ?????? Vitality – vibrația va fi specială și energia mult intensificată.
Acest workshop NU se desfasoara in Online. Profitați de ocazie, inscrierea pt participare in studio se face in limita celor 12 locuri disponbile, in ordinea inscrierii.
-CAND? : DUMINICA 05 NOIEMBRIE 2023
-Ora 09.00 – Durata: aprox 5h30Min
Contributie participare in Studio – 400 Lei/persoana
In limita celor 12 locuri disponibile.
???????-?? ?? ????? ?? ??????!
Pentru a rezerva unul din cele 12 locuri disponibile, te inscrii aici:
https://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates
Pt a avea locul rezervat, poti achita taxa de participare aici:
https://vitalitystudio.ro/product/in-dialog-cu-sufletul/
Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment