In dialog cu sufletul- Vindecarea Relatiei cu Familia cu Mihaela Balaceanu – Constelatii Familiale, eliberare, vindecare!

In dialog cu sufletul- Vindecarea Relatiei cu Familia cu Mihaela Balaceanu – Constelatii Familiale, eliberare, vindecare!

In data de 5 Noiembrie 2023 un alt eveniment frumos s-a sfarsit cu zambete, multumire si multe Aha-uri aparute in urma proceselor terapeutice desfasurate de-a lungul intregului workshop. . In dialog cu sufletul- Vindecarea Relatiei cu Familia cu Mihaela Balaceanu – Constelatii Familiale, eliberare, vindecare!
S-a lucrat intens si profund cu fiecare participanta in parte,ne-am asezat in plan familial, am vazut unde se ascunde durerea si ne-am gasit raspunsuri. Inchidere terapeutica de eliberare si relaxare. Constelatiile Familiale  ne-au ajutat sa descoperim amprente impregnate in propriul subconstient, adevaruri nespuse si ne-a ajutat sa ne recentram pozitia in propria familie. Un eveniment extraordinar cu multe relevelatii, raspunsuri si participante fericite! Promit la anul sa fac cat mai multe evenimente de Constelatii si  lucrul cu partile. Va multumesc! 
Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment