Femeie tu eşti putere şi eşti feminitate!

Femeie, tu, dar Divin, dacă te-ai uita cu iubire în ochii tăi, ai simţi forţa care se ascunde în spatele lor.

“Femeile sunt egale cu bărbaţii!”

“Femeile sunt mai presus decat barbaţii!”

Nu,gresit!

       Femeile sunt femei, nu sunt de comparat şi nici nu sunt în competiţie cu bărbaţii, femeile sunt unice şi au rolul lor în Univers, iar Universul se mişcă prin pântecul lor. Femeile şi bărbatii sunt specii diferite, fiecare cu importanţa lor în societate şi în Univers. O specie se completează cu cealaltă în armonie , în iubire şi în acord cu nevoile Universului, căci dacă nu ar fi aşa, nu ar fi plăcut sexul şi nu s-ar fructifica prin alte suflete care vin pe pământ. Societatea ne-a învatat altceva pe parcursul anilor şi ne-a pus pe noi femeile în inferioritate, că aşa au fost nevoile şi întelesul unora acum mii de ani, care nu au inteles ce căuta ei la rândul lor in Univers şi au început să urască şi iată că probabil nici propria mama nu le era prea iubită şi uite aşa probabil s-a structurat societatea.

      Vreau să întelegi tu femeie că tu ai taina ta, puterea ta prin energia feminină care este adânc înradacinata în fiinţa ta, aşa ai venit tu programată pe lume, să infloreşti, să ai multă energie, să simţi că vrei să te descarci prin vorba şi voce, să dansezi liber şi să fii unică în splendorea ta. Energia feminină nu inseamnă că nu poţi să te îmbraci în pantaloni, că nu ai voie să înjuri la volan sau că eşti un mascul adevarat la locul de muncă, ca asa se impune a fi, ci înseamnă că tu la nivel profund, îţi accepti feminitatea, îţi iubeşti sexualitatea şi te placi fizic exact aşa cum eşti. Că vrei tu îmbunătăţiri la nivel fizic, acelea sunt ca să prinzi tu şi mai multă putere şi încredere în tine, dar nu ca să te definească în feminitatea ta, căci feminitatea ta vine din interior spre exterior.

       Te invit, dragă femeie,să iti priveşti rănile ca pe nişte flori, pentru că ele sunt parte din drumul tău, să te uiti la ele când apar ca la flori înflorite, ca să mai scadă din dimensiunea durerii, şi să întelegi că dacă priveşti altfel, şi rănile se resimt diferit, şi pe masură ce trece timpul şi scade din intensitatea şi energia evenimentelor care au creat rănile să vezi cum ii cad petatele şi se ofilesc.

          Iti propun draga femeie sa mergi in primul rand catre acceptarea ta ca femeie, atat de multe glume sunt cu femei ca uneori inconstient ne este rusine sa fim femei.

  • Acceptă faptul că îşi place sexul şi priveşte-l ca pe ceva sacru şi minunat în lume.
  • Nu mai vorbi urât sau bârfi alte femei, căci sunt specia ta. De multe ori prin blamarea altora încercam să confirmăm bărbatilor cât de minunate suntem noi faţă de altele şi uite aşa te pui singură în competiţie în loc să subiniezi minunaţia ta prin iubire şi siguranţa de sine.
  • Ai visat ceva şi ti s-a spus că nu este bine pentru tine. Este timpul să începi să visezi şi să mergi cu paşi mărunţi sau mari către visul tău. Cere şi Universul îţi răspunde!
  • Te îmbratişez, dragă femeie! Crezi în energia ta şi crezi în tine!
Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment