Yoga pentru fata cu presopunctura – Workshop Online

Corpul nostru este subconstientul nostru si la fel este si fata noastra. Cumuleaza ganduri, expresii, raze ultraviolete, stres, tensiune si impuritatile aerului. Noi femeile avem mereu tendinta sa ne uitam in oglinda si sa criticam ceva ce nu ne place la fata noastra, fata fiind un prim element important in interactiunea cu imaginea de sine raportat la exterior si cu interactiunea cu cei din jur raportat la mediul social si cerintele acestuia.

Acest workshop te invata ce ai de facut in fiecare zi acasa pentru a iti imbunatati in mod vizibil musculatura fetei, pentru a o tonifia si a aduce stimula un adevarat lifting facial.
Stim ca avem magia machiajului dar ca sa ne simtim cu adevarat bine cu propria persoana, avem nevoie sa ne mandrim si cu varianta noastra nemachiata. Avem nevoia ca sa incepem sa ne directionam atentia catre fata intr-un nou mod, fata de cel practicat pana acum.
Presopunctura faciala implica stimularea unor puncte specifice de pe fata, cu scopul de a imbunatati circulatia sangelui, de a reduce tensiunea musculara si de a obtine un aspect sanatos al pielii.

Face yoga presupune un cumul de exerciții faciale, tehnici de masaj și acupresiune care relaxează, tonifică și întăresc mușchii feței pentru a netezi chipul, a întineri, dar și a aduce unele efecte pozitive în îmbunătățirea sănătății mentale, precum reducerea stresului, a tensiunii și a grijilor. Fiecare dintre aceste tehnici are beneficiile sale: exercițiile „ridică” și tonifiază mușchii feței, estompând astfel ridurile și liniile fine, masajul stimulează circulația și drenajul limfatic în timp ce acupresiunea reduce stresul, putând să prevină durerile de cap, să elibereze sinusurile și să te ajute să dormi mai bine.

Cine sunt eu?
Mihaela Balaceanu Terapeut Psho-Holistic si Instructor de Yoga, aducand propria forma terapeutica de sanatate fizica si mentala prin somatizarea corpului Psiho-Yoga. Detalii despre mine poti sa gasesti pe www.mihaelabalaceanu.com

Unde are loc workshopul?
Workshopul se tine ONLINE pe Zoom. Doresc ca sa fiti relaxate in propia locuinta si sa puteti sa va simtiti in largul vostru, sa nu iesiti afara dupa workshop minim 30 de minute. Se vor primi materiale in format pdf care sa va ramana, pentru a putea ulterior sa continuati sa practicati zilnic tehnicile folosite.

Cand se tine acest Workshop?
Te astept pe data de 12.07.2024 ora 18:00 pe ZOOM .

Care este costul acestui Workshop?
Cost 150 lei . Suma se achita prin Transfer Bancar

Inscriere pe whatsapp la numarul 0725512240 .

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment