Interviu cu Veronica Toma Naumov – Cititor intuitiv al Profilului Hologenetic prin Cheile Genelor

-Dezvoltare personala si Spirituala – Despre Oameni – Interviu cu Veronica Toma Naumov – Cititor intuitiv al Profilului Hologenetic prin Cheile Genelor

Cine este Veronica Toma Naumov?

Sunt o fiinţă care iubeşte oamenii, am învatat să am încredere în Univers, în Dumnezeu, în Iubire! Incă de mică am fost o fire sensibilă şi foarte curioasă, simţeam oamenii şi lucrurile în feluri pe care nu mi le puteam explica şi nu prea mă pricepeam să cer răspunsuri.

Ne poți face o descriere a activităților tale?

Cu timpul, încercând să mă vindec pe mine, am participat la diverse cursuri, unde am explorat terapiile şi am simtit că e timpul să dau mai departe din cunoaşterea mea. Dar, mai nou, am înţeles că cea mai bună cale este să-i arăţi omului propriul său potenţial de autovindecare. Asa că organizez ateliere de vindecare în care ne întalnim şi lucrăm pe diferite teme în care transformăm situaţii, emoţii, bariere în energie benefică şi creativă.

In plus, de când am descoperit Cheile Genelor, m-am îndragostit de aceasta cunoaştere, de felul cum îmi relevă ele lumea în care trăiesc, cum văd în oameni potenţialul lor magic… aşa că fac citiri intuitive ale profilului hologenetic celor care cer asta.

Cum influențează activitatea ta persoanele din jurul tău în viata de zi cu zi?

Totdeauna  văd deschiderea oamenilor, când le spun că au un potenţial unic şi fain, că nu sunt greşiti, că ceea ce simt ei e corect pentru ei … îi simt şi eu cum se deschid şi se descoperă pe sine, se impacă cu ei înşisi, e magic ce se petrece! Cum să nu iubesc asta?

Ce înseamnă Cheile Genelor  şi cu ce mă ajută?

Din perspective mea, este o cunoaştere complexă a lumii noastre interioare şi exterioare, care are la baza învăţătura I Ching, veche de 5000 de ani  , îmbinată cu sistemul  Human Design, completată cu abordarea lui Richard Rudd, asupra omului și a vieții prin prisma potențialului lor cel mai înalt.

Fiecare dintre noi primim la naştere un set unic de chei, un sistem de conditionare în funcţie de ceea ce avem de făcut în viaţă, dar şi în funcţie de aspectele din neamul strămoşesc de care avem nevoie! Cele 64 de chei sunt aspectate într-un mod specific, pentru fiecare fiinţă, pentru a-I oferi potenţial de împlinire spiritual, emoţional şi mental, pentru a-şi descoperi şi împlini misiunea personală… pentru a se înţelege pe sine în integritatea sa.

Ce este un profil hologenic?

Prin profilul hologenetic, fiecare primeşte o harta specifică, unică prin care cunoaşte propriile condiţionări şi abilitati cu care a venit în această viaţă. Astfel, poate întelege cum sa aibă o carieră înfloritoare, relaţii de succes sau prosperitate. Sau toate la un loc!

Povesteşte-ne despre drumul tău în dezvoltare personala . Stiu ca ai facut mai multe cursuri. Ne poţi menţiona câte ceva de ele?

  • Qi Gong m-a învăţat despre circulatia energiilor în corp şi despre centrii energetici.
  • Tehnica Radianta m-a învăţat despre direcţionarea Iubirii Cosmice Divine către cineva, pentru sănatate sau situatii anume
  • Tetha Healing m-a invatat ca există şi cai mai uşoare de rezolvare şi de vindecare, accesând o stare de vibraţie specifică şi creând un nou potenţial al realităţii
  • Vindecarea Dinamică a rezolvat pentru mine şi alte stări fizice şi emoţionale, a deblocat intuiţia mea şi capacitatea de a vedea în planul subtil
  • In plus am participat la diferite webinarii legate de dezvoltare personală, alte tehnici de vindecare, conştientizari, tabere, retreat-uri… printre care şi Cheile Genelor.

Dacă ai putea să schimbi lumea, cu ce ai începe?

Cândva am vrut să fac asta! Dar acum aş schimbă doar paradigma! Lumea e aşa cum am creat-o noi, dacă nu ne place o putem recrea, doar să fim atenţi ce punem în ea, cu ce ingrediente o costruim!

Pentru ca mai întâi o creăm în mintea noastră… ce frecvente folosim când o gândim… pe ea… Lumea Noastră?

Un gând bun pentru cititori 

Există potenţial pentru o lume mai bună, pentru un viitor prosper!

Iar acest potenţial este împărtit in mod egal in noi toti! Si ceea ce uneste aceste mici potentiale si creaza viata pe care o traim noi, este IUBIREA!

Unde poate fi găsită Veronica Toma Naumov?

Toate activităţile mele vor fi  postate pe pagina mea

 https://www.facebook.com/Vindecare-Holistica-si-Citiri-Intuitive-Veronica-Toma-Naumov-2799228453635808

de asemenea, pentru citiri pot fi găsită pe messenger sau la telefon  0741913718

https://www.facebook.com/naumovveronica

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment