Review Retreat Reechilibrare Emoţională prin Constelaţii Familiale şi Yoga Terapeutică

      Intre 24-27 Noiembrie 2022 a avut loc prima tabără de Constelaţii Famiale şi Yoga terapeutică organizată de Mihaela Bălăceanu – Yoga Clinic Romania şi Mirela Drăgan-Mind. Această tabără s-a desfăsurat la Complexul Ceramus, Câmpulung România. Detalii despre eveniment le poţi găsi şi AICI. Evenimentul s-a încheiat cu succes, cu zâmbete şi stare de bine!

Intreg Review-ul il puteti urmari aici:

     Mirela Drăgan: “ Din rolul de facilitator, de training de terapeut a fost o încărcare pozitivă.toate informaţia care a venit şi a trecut prin mine m-a facut să fiu alt om. Ca în fiecare interactiune cu fiecare client în fiecare situaţie, însa aici a fost mai multz! A fost vorba de grup. Am mai vorbit noi despre asta, despre puterea grupului! Si acum ai văzut si tu cât de mare este puterea într-un grup, cât de mare este puterea de transformare intr-un grup si aceasta a fost lucrul cel mai spectaculos, cel mai important, din tot retreatul. Atunci cand lucrezi in sedinta de  1- 1, evident ca  are si el puterea lui de transformare,însă într-un grup, puterea acea de transformare de la 1 se inmulteste cu 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10-50 dupa cati sunt in grupul respetiv. Si cum tu stii mai multe despre mine (Mihaela Balaceanu) despre energie, ştii că acolo creşte foarte mult energia şi acea energie modelează. „

      Mihaela Bălăceanu: “Vazând aşa multe cazuri şi familii, şi cum bineinteles că nimic nu este întamplator şi am identificat şi eu părţi si din viaţa mea, si desi stiam, am vazut si mi s-a reconfirmat, cât de importante sunt sentimentele în viata unui om,cât de importante sunt sentimentele într-o familie şi cât de mult sunt nespuse, cât dor lucrurile nespuse, care poate nu sunt asa rele, dar daca nu au fost spuse au generat monstruleţi. S-a vazut cât de importanti sunt parinţii noştri şi cât de important este omul de lânga tine, care la randul său vine şi el cu familia sa pe energia ta. Din viziunea mea cam acesta este drumul cel mai important pe pământ, venim pe lume într-o familie şi avem un rol în ea”

Mai multe  poze puteti să vedeti aici:

 

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment