Sedinţe de Psiho Yoga şi Somatizare în Constanţa!

Cel mai bună alegere pe care poţi să o faci pentru tine eşti TU!

Tu care ai nevoie de atentie, iubire, timp de respiro, să înveti să nu îţi mai fie frică de meditaţie, de câteva minute doar cu tine.

Tu care ai atâtea pe cap şi nu ştii cum să te mai împarţi!

Tu care ai corpul îngreunat de gânduri şi de zile agitate pe scaun la birou sau pe teren la locul de muncă!

Tu care eşti om şi ai nevoie de tine ca să fii bine şi să poţi să ai grija şi de cei din jur!

. Yoga tematică se face săptamânal pentru ca tu să ai timp să gestionezi informaţia, să te înveti pe tine, sa nu te îngreunezi cu clasele de yoga şi să devinăa ziua ta de relaxare si întoarcere la tine, ca tu să abia aştepţi să ajungi şi când pleci să ştii că ai lucrat pentru binele tău minte-corp-suflet!

Conceptul de Psiho Yoga este folosit în Constanţa până în prezent doar de mine sub emblema yogaclinic.ro, iar în forma fizică incepând din 5 Decembrie mă găsiti în Constanţa la studio Vitality . Elementele care se adaugă în clasele de Psiho -Yoga sunt psiho-motivaţionale, psihoterapeutice, psiho-somatice, terapia somatică a corpului, terapia eliberarii trecutului s.a. Se oferă exercitii practice pentru când ai timp ca să lucrezi cu tine acasă în liniştea ta şi pe care le experimentăm si în sală.

Scopul meu este ca în clasele de yoga să beneficiezi de multe terapii în pretul unei şedinte simple de yoga. Asanele sunt calea noastră să lucrăm la nivel subtil cu corpul nostru şi să eliberăm, să ne relaxăm şi să învatam treptat să ne iubim cu adevarat!

Totul este să VREI să îţi găseşti echilibrul şi să acorzi timp dezvoltării tale psihice, emoţionale şi fizice!

 

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment