De ce să alegi feminitatea?

Să te asculţi, să te asculţi chiar şi atunci când nu îţi vorbeşti, chiar şi atunci când tot ce auzi sunt cuvinte grele şi nepotrivite pentru inima ta. Să te asculţi pentru că tu ştii mereu ce este mai bine pentru tine şi oricât de mult negăm şi respingem tot adevarul, răspunsurile sunt în interiorul nostru.

O lege nescrisă a acestui Univers este că tot ceea ce respingem cu putere atragem! Cuvintele sale cheie sunt iubire, acceptare, recunoştinţă şi încredere în sine! Ai nevoie de exerciţiu, de evadare şi de momente cu tine ca să poti sa îţi oferi spaţiul de care ai nevoie pentru a deschide poarta către inima ta.

        Poti să fii feminină şi să iti trezeşti sexualitatea chiar si când corpul nu te ajută să araţi asta, chiar si când partenerul nu te sprijină sau asociază femeia cu curăţenia în casă, ba chiar te respinge sau râde de tentativa ta de exprimare. Poti să fii feminină şi când cari vreo două sacosi de mâncare, un copil în braţe, eventual şi la ţâţă si cu o alta mână tragi de căruţ, pentru că feminitatea nu constă în lucrurile pe care le facem în exterior sau cuvintele pe care le primim, ci în ceea ce există în interiorul nostru, cât de bine suntem noi cu noi şi când te mult învăţăm să ne iubim şi să ne acceptăm.

       Nu este uşor să fii femeie, dar dacă înveţi să te bucuri de asta, poate să fie minunat! Inveţi să te descoperi, să ai atenţia pe tine si nu pe cei din jur, să înlături concurenţa cu alte femei pentru că o sa vezi ca şi ele au propriile lor probleme, nimeni nu este perfect şi fiecare este unică in felul său.

      Nu este nevoie să fii altcineva decat esti, unde poti să te dezvolti personal si să ai alaturi de tine oameni de specialitate care să te ajute în evoluţia ta, să cunoşti oameni frumoşi şi chiar să legi prietenii adevărate. Un detox complet minte-corp-suflet este necesar pentru intreaga ta fiintă si să te centrezi pe energia ta! Să inveti sa iţi asculţi gandurile, să nu te mai cerţi asa mult si să inveţi să te respecti, Un exercitiu bun pentru tine il poti gasi AICI

Namaste! Ai grijă de tine dacă vrei să ai grijă si de cei din jur!

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment