In dialog cu sufletul – Constelatii Familiale – Constanta

Un alt eveniment pe care il sustin in cadrul Vitality Studio :

Te invitam sa ni te alaturi intr-o calatorie magica, de dezvoltare personala si spirituala prin Constelatii Familiale

Vrei sa stii ce ai preluat din burtica mamei?
Te-ai întrebat de-a lungul timpului care este motivul pentru care ai atras doar relații toxice? Te intrebi de ce te parasesc oamenii , iti doresti sa te simti mai apreciata? Sau de ce apar probleme financiare din senin? Iti este greu sa iei decizii? Pot fi N de astfel de intrebari unde resimtim blocaje in viata noastra , fara sa stim de ce.

Venim pe lume parte dintr-un sistem familial. Nu mostenim doar trasaturile fizice ci si amprentele emotionale si provocarile care fac parte din mostenirea noastra ancestrala. Pentru a trai in armonie avem nevoie sa identificam si sa vindecam aceste relatii, sa aducem impacare si acceptare.

In cadrul workshopului exploram impreuna familia, cu intentia de a vindeca si de a intregi partile din suflet ce au stocat imagini si experiente de viata (atat personale cat si cele mostenite transgenerational).

Corpul este subconstientul nostru, lasam corpurile sa se exprime si sa ne faciliteze raspunsurile! Facem acest lucru intr-un cadru intim & cald, sustinut energetic.

Eveniment sustinut de Invitat Special – Mihaela Balaceanu.
Printre competentele & acreditarile Mihaelei putem enumera : Terapeut Psiho – Holistic, Consilier de Dezvoltare Personala Acreditat, Terapeut Medicina Energetica Samanica, Quantum Healer, Munay Ki Healer (Shamanism Energy Healing), studii de Psihologie si Formare continua in derulare, EFT Eliberare emotionala (Emotional tapping), Constelatii Familiale, Instructor Yoga Somatic Body Experience

“Folosesc diverse metode de vindecare si descoperire a Sinelui pentru a aduce echilibru in intregul sistem minte, corp, suflet. Conceptul de somatizare prin yoga si Psiho Yoga a luat nastere din dorinta de a aduce o schimbare in vietile oamenilor prin constientizarea ca suntem mai mult decat un corp fizic, suntem energie si noi suntem cei care ne cream propria viata. Lucram la nivel profund cu psihicul nostru, cu trauma, cu schimbarea propriilor perceptii limitative, acceptam si imbratisam toate momentele pe care le aduce viata, invatam sa ne iubim corpul si sa ne conectam la sinele nostru, ne relaxam si directionam intreaga noastra energie si atentie catre propria persoana. Totul din pasiune si din iubire pentru oameni !” – Mihaela

Pentru a beneficia la maxim de acest workshop deosebit, limitam nr de participanti in studio . Este necesara prezenta ta fizica pentru a ne conecta la energia grupului., vibrația va fi specială și energia mult intensificată.
Acest workshop NU se desfasoara in Online. Profitați de ocazie, inscrierea pt participare in studio se face in limita celor 12 locuri disponbile, in ordinea inscrierii.

Ce zici? Vii alaturi de noi?

* CAND? : SAMBATA 08 IUNIE 2024
* Ora 09.00 – Durata: aprox 5h 30Min
* Contributie participare in Studio – 390 Lei/persoana
In limita celor 12 locuri disponibile.

Pentru a rezerva unul din cele 12 locuri disponibile, te inscrii aici:
https://www.supersaas.com/schedule/Vitality_Studio/Pilates

Pt a avea locul rezervat, poti achita taxa de participare aici:
vitalitystudio.ro/product/constelatii/

Se recomandă prezenta intr-o tinuta lejera-sport pentru ca ne aflam intr-un cadru informal, ca la noi acasa. Incaltamintea nu este necesara.
Necesare: apa curata pentru hidratare (gasiti la studio), minte deschisa, inima calda si curiozitate.

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment