Atelier Elibereaza-ti mintea de Convingerile Limitative!

      Am mai spus cat de draga imi este colaborarea cu Vitality Studio. Si cu mare deschidere ne-am unit drumurile si in cadrul Retreat-ului organizat de Vitaliy in Luna Septembrie 2023, In cadrul acestuia am avut placerea sa aduc un atelier creat si sustinut integral de mine, marca Mihaela Balaceanu, unde s-a lucrat la nivel profund avand la baza tema “Elibereaza-ti mintea de Convingerile Limitative!”. Am aplicat diverse forme de terapie si am explorat impreuna lumea subconstient-ului. Participantele au vazut ce puternica este energia de grup. Aha-urile au fost multe si intense pentru fiecare participanta incat s-a cerut un alt workshop  in viitor.  Momentele magice au continuat si seara cand am simtit ca este nevoie sa aduc o meditatie samanica si terapeutica la focul de tabara. 

Ma bucur ca pot fi un punct cat de mic in evolutia unor oameni si a-i ajuta sa isi gaseasca Aha-urile de care au nevoie. Fiecare proces terapeutic aduce vindecare in diverse straturi. Astfel a luat nastere si Workshopul din 5 Noiembrie 2023 – In dialog cu sufletul – Vindecarea relatiei cu familia! 

M-am axat foarte mult pe terapii psiho aplicate 1-1 (individuale) in anul 2023, fiind o cale de a ajuta la nivel profund pe nevoia fiecaruia, dar promit ca 2024 o sa fie un an cu mai multe workshopuri de grup.  Va multumesc!

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment