Interviu cu Tünde Márton – Astrolog Certificat!

– Dezvoltare personala – Despre Oameni – Interviu cu Tünde Márton – Astrolog Certificat!

Cine este  Márton Tünde?

Sunt soție, mama unei domnișoare de 11 ani, femeie antreprenor.

Ne poți face o descriere a activității tale?

Ca astrolog certificat activitatea mea principală este să realizez și să interpretez astrograme. Astrogramele sunt de mai multe feluri: astrogramă natală, astrogramă karmică, astrogramă relațională, astrogramă previzională.

Pe lângă astrograme realizez previziunile zilnice ale astrelor, pe pagina mea de astrologie.

Cum influențează activitatea ta persoanele din jurul tău în viața de zi cu zi?

Meseria de astrolog este o meserie ca oricare alta. Totuși la început oamenii credeau că ghicesc viitorul prin diferite metode sau fac doar horoscopul. După ce am le-am prezentat de fapt ce este astrologia și ce face un astrolog, au început să îmi devină clienți.

Povestește-ne despre drumul tău în astrologie și cu ce te-a ajutat în plan personal?

Drumul meu a început acum 25 de ani, atunci când mi-am făcut pentru prima dată astrograma la un astrolog. Am fost fascinată de această știință care poate să spună foarte multe lucruri despre o persoană doar din câteva simboluri (aspectele dinte planete).

Mulți ani am cochetat cu ideea de a face un curs de astrologie. Insă, acest vis al meu s-a materializat anul trecut când am devenit Astrolog certificat, în urma absolvirii cursului de astrolog și susținerii examenului.

In plan personal m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să îmi depășesc limitele, să înțeleg mai bine unele aspecte din astrograma mea și să le aplic în viața de zi cu zi.

Cât de mult poate influența un om, semnul zodiacal?

Semnul zodiacal în care ne-am născut ne influențează foarte mult. Dar, pe lângă zodia în care ne-am născut, ascendentul, planetele personale în zodii ne influențează în egală măsură personalitatea, felul nostru de a fi, de a acționa, de a gândi, de a comunica, de a iubi.

Ce este o astrogramă și la ce ne ajută?

Astrograma este certificatul nostru de naștere Astral.

În momentul nașterii noastre, planetele se aflau pe cer în anumite zodii și case (domenii de viață) și formau aspecte între ele. Acel instantaneu făcut cerului reprezintă astrograma noastră.

Astrograma este un instrument de autocunoaștere prin care ne aflăm calitățile, talentele, înzestrările, slăbiciunile, fricile, rănile, lecțiile pe care le avem de învățat, ne cunoaștem bagajul karmic. Dar și misiunea, care este menirea noastră în această existență.

Crezi în karmă și ce crezi că este? Are vreo legătură cu semnul zodiacal în care ne-am născut?

Cred în bagajul karmic cu care venim în această existență. În astrograma noastră, karma este arătată de Nodul Sud care reprezintă bagajul nostru karmic.

Karma nu are legătură cu semnul zodiacal în care ne-am născut. Karma arată acțiunile, atitudinile sufletului din trecutul nostru. Ea reprezintă lecțiile, atașamentele, tiparele, credințele, fricile, dorințele conștiente sau inconștiente din viețile trecute, pe care le avem de învățat, de experimentat, de asimilat, de transformat, de eliberat, de vindecat în această viață.

Care sunt tipurile de înterbări pe care le primesc astrologii de la clienți? Cu ce probleme vin?

Clienții de cele mai multe ori vin pentru a se autocunoaște mai bine din aflarea (cunoașterea) astrogramei. Sau mai vin pentru că au o problemă la care doresc un răspuns. De exemplu să afle dacă să se mute sau nu, să se căsătorească sau nu cu alesul/ aleasa, ce să îmbunătățească în relația de cuplu, etc.

Dacă ai putea să schimbi lumea, cu ce ai începe?

Aș începe cu mine. Eu mă ghidez dupa ce a spus Mahatma Gandhi -,, Fii tu schimbarea pe care o vrei să o vezi în lume.”

Un gând bun pentru cititori.

Nu uitați: ,, Astrele predispun, dar omul dispune prin liberul arbitru.”

Unde poate fi găsită Márton Tünde?

Vă aștept cu drag pe pagina mea de facebook – Astrolog Tünde Márton https://www.facebook.com/AstrologTundeMarton

 

Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment