Interviu cu Adriana Tocaciu – Numerolog

-Dezvoltare personala si spirituala – Despre Oameni – Interviu cu Adriana Tocaciu – Numerolog!
Cine este Adriana Tocaciu?
Sunt un om ce caută să evolueze și să trăiască frumos, caut întotdeauna partea pozitivă in orice.
Ne poți face o descriere a activităților tale?
Activitățile mele sunt in acest moment centrate in jurul numerologiei, pe care o practic și o studiez in același timp. De-a lungul timpului am fost angajat, antreprenor, creator de handmade, iar acum mă dedic acestei științe fascinante care este numerologia.
Cum influențează activitatea ta persoanele din jurul tău în viata de zi cu zi?
In viața de zi cu zi cei care interacționează cu mine pot citi numerograma zilei pe care eu o realizez și o postez pe pagina mea de Facebook Cei care vin spre mine pentru analize numerologice au ca beneficii o mai mare claritate asupra vieții lor și anumite confirmări despre înzestrările personale, oportunități ce le sunt la îndemână dar poate nu atât de vizibile fără lupa numerologiei.
Ce este numerologia si la ce ne ajuta?
Numerologia este o știință străveche care studiază numerele din punct de vedere calitativ. Ne ajută să analizăm orice aspect din viața noastră și are aplicații extrem de concrete și benefice.
Ce fel de informatii gasim prin analiza numerologica? 
Cu ajutorul numerologiei aflăm foarte multe aspecte despre persoana analizată, de la caracterul și personalitatea unui om, până la traseul lui de urmat in viață și destinul de implinit. Dacă analizăm o dată oarecare, depinde aspectul pe care îl căutăm, dar se vede cum o anumită zi este sau nu potrivită pentru o anumită activitate sau acțiune.
Ne poate ajuta numerologia sa gasim data ideala pentru a incepe un nou proiect?
Categoric da, numerologia ne poate ajuta să alegem o dată anume pentru începerea unui nou proiect.
Povesteste-ne despre drumul tau in numerologie si cu ce te-a ajutat in plan personal.
 Parcursul meu in numerologie a început acum câțiva ani și este o continuă dezvoltare. Cunoștințele acumulate m-au ajutat să mă cunosc mai profund, să îmi cunosc apropiații și din altă perspectivă, să văd in fiecare om și ceea ce arată el dar și ceea ce nu arată.
Daca ai putea sa schimbi lumea, cu ce ai incepe?
Dacă as putea să schimb lumea? Îmi place să cred că o fac, la nivelul meu, in jurul meu, prin impactul pe care îl am. Spun tuturor că e important să se cunoască pentru a deveni mai buni, că mereu putem face ceva pozitiv, iar partea negativă din noi să o prelucrăm și să o minimalizăm.
Un gând bun pentru cititori 
Un gând bun pe care vi-l transmit este de fapt un îndemn, acela de a vă da voie să fiți curioși, să fiți veseli și să vă acceptați.
Unde poate fi găsită Adra Tocaciu?
Mă găsiți pe pagina de Facebook  Numeroghid cu Adriana Tocaciu 
Distribuie pe Social Media

About Author

Mihaela Balaceanu

Instructor de Yoga si Terapeut

Post a Comment